El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant, Antonio Manresa, juntament amb la representant de la promotora Meet&Live, Marina Torreta, i el de Mahou, Alberto García Novoa, han presentat aquest matí la tercera edició de la ‘Estació Mahou’ que torna a l’Espai Sèneca dissabte que ve 24 de novembre, amb una àmplia programació multidisciplinària que inclou concerts, tallers, exposicions, creacions artístiques en directe, taula redona, zona market, entrevistes i degustacions marinades.
Manresa ha informat que “l’Estació Mahou torna a l’Espai Sèneca dissabte que ve i com sempre, el fa carregada de cultura amb una programació eclèctica i gratuïta, tocant tot el prospecte cultural de la ciutat que engloba a tota mena de públic”.
La ‘Estació Mahou’ tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 26 de novembre a partir de les 12 hores en l’Espai Sèneca amb una programació cultural molt variada i multidisciplinària amb entrada lliure. La trobada comptarà amb una zona de concerts en l’escenari ‘Vibra Mahou’ que acollirà artistes nacionals i locals, una zona market, degustacions amb entrevistes a referents de la música i la cuina, creacions artístiques en directe, tallers i exposicions, entre altres activitats.
L’escenari ‘Vibra Mahou’ estarà situat en la plaça exterior i comptarà amb l’actuació dels grups nacionals Vint-i-un, Soledad Vélez, Elesky i una entrevista de comiat a Full, que tocaran en exclusiva un tema en acústic amb motiu de la dissolució de la banda. A més, passaran per l’escenari els grups emergents alacantins Elsa Grande i Martiz.
Al seu torn, la programació inclou diversos tallers i masterclass, com el de “Creació de contingut musical en xarxes” amb l’artista Elesky, a més de disseny de complements, personalització de roba, dansa contemporània i marca personal per a escriptors en Instagram. El públic també podrà assistir a una entrevista en directe amb el xef alacantí Alberto Durá, amb dos Estrella Michelin i dos Sol Repsol.
L’accés als tallers i tastos és limitat sota prèvia reserva fins a completar aforament, escrivint un email a info@meetandlive.es indicant l’hora i taller al qual es desitja assistir.
«Aquesta trobada cultural va aconseguir un gran acolliment en edicions anteriors, i estem convençuts que enguany també serà tot un èxit de convocatòria, principalment entre els joves». A més, ha afegit que «aquests esdeveniments culturals, més alternatius, converteixen a l’Espai Sèneca en un espai polivalent per a tots els públics i afavoreixen a tota la ciutat».
Finalment, l’Estació també serà una trobada per a visitar exposicions i exhibicions artístiques, que completaran la programació al costat de la zona market que omplirà l’Espai Sèneca amb una selecció especial de llocs de llibres, artesania, il·lustració, disseny, moda al costat d’altres grans propostes. I, com en edicions anteriors, la zona gastronòmica estarà amenitzada amb degustacions de cerveses acompanyades a través de tastos maridadas i tallers de tiraje.
L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la protectora d’animals ‘Asoka el Gran’, que portarà una desfilada d’algun dels seus gossos perquè troben una llar.