Durant el passat cap de setmana, el Hall del Edifici Sèneca va albergar la primera edició de ‘La Estación’ promogut per Mahou, rebent gran afluència de públic durant tot el dissabte i el diumenge, i convertint-se així en el punt de trobada dels alacantins. Els assistents van poder gaudir d’una experiència innovadora, multidisciplinària i gratuïta repleta de cultura urbana, gastronomia i música amb tot el sabor de Mahou. Les places per als diferents tallers i activitats es van esgotar en tot just unes hores, demostrant l’interés que aquesta nova proposta va generar en el públic.

La música va ser un dels grans reclams del cap de setmana. La plataforma Vibra Mahou va portar els directes d’algunes de les bandes més rellevants del panorama nacional com a molt, Carmen Boza i Julián Maeso. També van passar per aquest espai alguns dels Dj’s més prestigiosos d’Alacant com Jes Set, Horaci Dj i Corrents Circulars.

A més de música va haver-hi un espai de market amb diferents llocs de moda, complements, il·lustracions, còmics, discos, llibres, antiguitats i un gran varietat d’articles relacionats amb l’art i el disseny. Tallers de tiraje de cervesa (vore video final) i fotografia, tastos maridadas, xarrades, col·loquis, exhibicions de dansa urbana i un llarg etcètera d’activitats van completar la proposta, a la qual va acompanyar durant tot el cap de setmana el sabor únic i inconfusible de Mahou.