‘La Estación’ de Mahou va convertir el Hall Sèneca en l’epicentre de la cultura, l’oci i la gastronomia d’Alacant

‘La Estación’ de Mahou va convertir el Hall Sèneca en l’epicentre de la cultura, l’oci i la gastronomia d’Alacant

Durant el passat cap de setmana, el Hall del Edifici Sèneca va albergar la primera edició de ‘La Estación’ promogut per Mahou, rebent gran afluència de públic durant tot el dissabte i el diumenge, i convertint-se així en el punt de trobada dels alacantins. Els assistents van poder gaudir d’una experiència innovadora, multidisciplinària i gratuïta repleta de cultura urbana, gastronomia i música amb tot el sabor de Mahou. Les places per als diferents tallers i activitats es van esgotar en tot just unes hores, demostrant l’interés que aquesta nova proposta va generar en el públic.

La música va ser un dels grans reclams del cap de setmana. La plataforma Vibra Mahou va portar els directes d’algunes de les bandes més rellevants del panorama nacional com a molt, Carmen Boza i Julián Maeso. També van passar per aquest espai alguns dels Dj’s més prestigiosos d’Alacant com Jes Set, Horaci Dj i Corrents Circulars.

A més de música va haver-hi un espai de market amb diferents llocs de moda, complements, il·lustracions, còmics, discos, llibres, antiguitats i un gran varietat d’articles relacionats amb l’art i el disseny. Tallers de tiraje de cervesa (vore video final) i fotografia, tastos maridadas, xarrades, col·loquis, exhibicions de dansa urbana i un llarg etcètera d’activitats van completar la proposta, a la qual va acompanyar durant tot el cap de setmana el sabor únic i inconfusible de Mahou.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X