Un any més, la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant ha dissenyat un ampli programa d’activitats divulgatives, culturals i esportives amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Albert Magne, que seran presentades els pròxims dies. Per a anar fent boca s’ha convocat el Concurs de Fotografia Sant Albert Magne amb dues categories: fotografia científica i fotografia de natura. En totes dues categories del concurs es concedirà un primer premi de dos-cents euros i un segon de cent euros.

Cada participant podrà presentar-hi fins a dues fotografies inèdites per a cadascuna de les dues modalitats. Les fotografies podran ser en blanc i negre, sèpia o color natural, i es presentaran necessàriament en dos formats, sobre suport de paper fotogràfic i en format electrònic JPG o GIF. El termini de presentació de fotografies acaba el 6 de novembre de 2019.

Tal com expressen les bases, s’admetran a concurs en aquesta categoria les obres realitzades mitjançant instruments i tècniques que s’usen de manera habitual en aquesta mena de fotografia. L’autor o autora ha d’especificar quina tècnica o procés ha utilitzat per a realitzar la imatge. No s’acceptaran obres que no siguen originals o inspirades en l’obra d’un altre autor. La facultat garantirà aquest particular mitjançant l’ús d’un programari específic per a comprovar-ho.