La comèdia musical de Broadway, LA FAMÍLIA ADDAMS, arriba al Teatre Principal d’Alacant. L’espectacle dirigit per Esteve Ferrer i produït per LETSGO arriba a la ciutat per a representar-se des del 21 fins al 24 de març.

L’espectacle compta en el seu equip creatiu amb el dissenyador d’il·luminació alacantí, Juanjo Llorens (Premi Max 2013 per ‘De ratolins i homes’ i Premi Max 2011 per l’espectacle ‘La funció per fer’) i en el seu repartiment amb l’actor alacantí Xavi Mira, que interpreta el paper de Gómez.

Xavi Mira forma part del repartiment de l’espectacle format per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que traslladen a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams. Al costat de Xavi Mira els actors protagonistes: Carmen Conesa (Morticia), Lydia Fairén (Dimecres), Frank Capdet (Oncle Fètid), Alejandro Mesa (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia), Javier Canales (Lurch) i l’artista valencià Andrés Navarro (futur sogre de Dimecres, Malcolm Beineke).

La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago en 2009 i va continuar les seues representacions en el Lunt-Fontanne Theatre de Broadway en 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Abans de la seua arribada al teatre els personatges de la Família Addams van ser coneguts per l’adaptació en la sèrie televisiva de 1964, danto el salt al seté art en 1991 i des de llavors han sigut nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

A Espanya l’espectacle ha arribat de la mà de LETSGO, productora i promotora d’espectacles nascuda en 2009 amb gran projecció internacional. Com a productora d’espectacles destaquen la saga The Hole, Dirty Dancing, La Família Addams i El jovenet Frankenstein, que compten amb un absolut èxit de públic.

TEATRE PRINCIPAL

DES DEL 21 FINS Al 24 DE MARÇ

Funcions: De dijous a diumenge.

Canales de venda: Web de l’espectacle www.lafamiliaaddams.com, Taquilla del Teatre Tel. 965 202 380 www.teatroprincipaldealicante.com i instanticket.es