El mes de març arriba al Teatre Principal d’Alacant la comèdia musical de Broadway La Família Addams. Per a celebrar l’assenyalada data de Sant Valentín, la productora de l’espectacle ofereix una promoció especial: per la compra de dues entrades s’aplicarà un 30% de descompte en cadascuna de les entrades. Promoció vàlida des del 28 de gener fins al 17 de febrer inclòs.

El musical està compost per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que traslladen a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams. Els actors protagonistes són Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gómez), Lydia Fairén (Dimecres), Frank Capdet (Oncle Fètid), Alejandro Mesa (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia) i Javier Canales (Lurch).

La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago en 2009 i va continuar les seues representacions en el Lunt-Fontanne Theatre de Broadway en 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Abans de la seua arribada al teatre els personatges de la Família Addams van ser coneguts per l’adaptació en la sèrie televisiva de 1964, danto el salt al seté art en 1991 i des de llavors han sigut nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

LETSGO és la productora de l’espectacle que després de l’èxit de Dirty Dancing, la saga The Hole i El jovenet Frankenstein continua la seua trajectòria apostant per aquesta trepidant comèdia musical.