Després de l’èxit irresistible en la seua estrena a Madrid, el mes vinent de març arriba a Alacant la comèdia musical de Broadway LA FAMÍLIA ADDAMS. L’espectacle, dirigit per Esteve Ferrer i produït per LETSGO, es representarà en el Teatre Principal d’Alacant a partir del 21 de març.

Les entrades ja estan a la venda amb una promoció especial de Nadal, 20% de descompte el dijous 21 de març, i 4×3 entrades en les funcions del divendres 22 de març a les 18:00h. i en la funció de diumenge 23 de març a les 16:30h. Vàlid només fins al 8 de gener.

El musical està compost per un elenc de 28 artistes (cantants, actors, ballarins, acròbates i músics) que traslladen a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams. Els actors protagonistes són Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gómez), Lydia Fairén (Dimecres), Frank Capdet (Oncle Fètid), Alejandro Mesa (Pugsley), Meritxell Duró (Àvia) i Javier Canales (Lurch).

La història del musical està basada en el llibret de Brickmann i Elice i compta amb música d’Andrew Lippa. L’obra va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago en 2009 i va continuar les seues representacions en el Lunt-Fontanne Theatre de Broadway en 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Abans de la seua arribada al teatre els personatges de la Família Addams van ser coneguts per l’adaptació en la sèrie televisiva de 1964, danto el salt al seté art en 1991 i des de llavors han sigut nombroses les adaptacions cinematogràfiques.

A Espanya és LETSGO la productora que després de l’èxit de Dirty Dancing i la saga The Hole continua la seua trajectòria apostant per aquesta trepidant comèdia musical.

Sinopsi de l’obra:

En el enloquecedor i fascinant món a l’inrevés de la Família Addams, estar trista és ser feliç, l’insensat és l’assenyat, sentir dolor és sentir alegria, l’imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria del que estan fets els somnis. No obstant això, malgrat viure en aqueix aconseguit i refinat equilibri, aquesta peculiar família encara ha de bregar amb una dels malsons més esborronadors amb la qual s’enfronten tots els progenitors d’aquest planeta; els xiquets Addams es fan majors. Durant centenars d’anys, Gómez i Morticia, el patriarca i la matriarca del clan, han viscut per i per a preservar els autèntics valors Addams, tan especials com únics, i desitgen continuar vivint en aqueixa harmonia pels segles dels segles. Però una cosa inesperada esdevindrà: La seua fosca, macabra, tenebrosa i benvolguda filla, Dimecres, que ja és una preciosa jove de díhuit anys d’edat, està llesta per a emancipar-se. S’ha enamorat de Lucas Beineke, un xic dolç, afectuós, respectuós i intel·ligent d’una família “normal” i respectable d’Ohio.

Serà aquest jove, el més indicat per a convertir-se en un membre més dels Addams? Ningú aquesta molt d’acord amb aquesta parella i, per a empitjorar les coses, Dimecres ha convidat a sopar als “Beinekes”. En una nefasta, fatídica i hilarant nit a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, enamoriscaments i amistats seran examinades, i la família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l’única terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

TEATRE PRINCIPAL

DES DEL 21 FINS Al 24 DE MARÇ

Funcions: De dijous a diumenge.

Canales de venda: Web de l’espectacle www.lafamiliaaddams.com, Taquilla del Teatre Tel. 965 202 380 www.teatroprincipaldealicante.com i instanticket.es

Promoció especial de Nadal: 20% de descompte el dijous 21 de març, i 4×3 entrades en les funcions del divendres 22 de març a les 18:00h. i en la funció de diumenge 23 de març a les 16:30h. Vàlid només fins al 8 de gener

www.lafamiliaaddams.com