L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha desitjat un feliç any al costat de la Corporació Municipal als milers de pares i fills congregats al so de les 12 campanadas en la Festa de Cotillón Infantil que s’ha desenvolupat en la Plaça de l’Ajuntament i en el qual han participat més de 3.000 persones, segons la Policia Local. També han assistit la bellea del Foc Infantil i les seues dames d’honor.

L’acte va començar a les 11.30 hores amb música per als més xicotets i ha aconseguit el seu moment més important quan han sonat les dotze campanadas en el rellotge de l’Ajuntament a tall del migdia. Xicotets i majors han celebrat l’avançat canvi d’any amb gominoles en lloc dels tradicionals raïms. A més s’han repartit 3.000 bosses de cotillón. La celebració infantil ha discorregut, amb animació musical, fins a l’hora de menjar.

Luis Barcala i una part dels regidors de la Corporació municipal han compartit aquest acte amb els assistents. L’alcalde s’ha felicitat per la gran quantitat d’assistents. “És un motiu de molta alegria, estem tenint un nadal magnífic i és estupend veure als pares i els més xicotets com acomiaden l’any amb aquest sol magnífic que ens fa a Alacant” ha assenyalat Barcala qui ha desitjat un feliç any a tots els presents des de l’escenari.