El Institut Valencià de Cultura ha posat en marxa el canal #quedateencasa per a oferir setmanalment continguts culturals de totes les seues àrees: teatre, música, cinema.

#LaFestadelCurtaCasa

Nou programa de curts:

UNA MICA D’HISTÒRIA

Documental i animació. 60’. Tots els públics (The Neverending Wall +7 anys)

Enllaç a la sessió completa: https://vimeo.com/showcase/6934630

Per a aprendre alguna cosa més sobre la nostra història recent, tres curtmetratges que ens transporten al passat i ens remeten a moments relacionats d’alguna manera amb el present més actual. Dos documentals: el primer sobre Les Falles de 1937 i el segon, un emotiu viatge en el temps per a descobrir a algú en el context de la guerra i postguerra espanyola. Finalment, un meravellós passeig animat pel museu d’art contemporani a l’aire lliure més gran del món: el mur de Berlín.

FALLES DEL 37. L’ART EN GUERRA

Oscar Martín. 18’. 2013 Documental

Al juliol de 1936 s’inicia la terrible Guerra Civil Espanyola i el Govern de la República es trasllada a València en els primers mesos de la contesa. Un grup d’artistes i intel·lectuals valencians impulsa la creació de quatre falles de contingut antifeixista.

L’ÚLTIMA ABRAÇADA

Sergi Pitarch, 30′, 2015, Documental

Fa uns anys a València l’autor va comprar una bossa per un euro en una subhasta. En obrir-ho, va veure que en el seu interior hi havia molts papers i entre ells, dues cartes sense enviar datades en 1946 en les quals l’autor anuncia el seu imminent suïcidi.

THE NEVERENDING WALL

+ 7 anys

Silvia Carpizo. 12’. 2017 Animació

https://vimeo.com/219981420