La programació de la Filmoteca de Sant Joan d’Alacant corresponent al mes d’octubre ja està dissenyada. Per a les sessions de Cinefórum literari es mantindran els col·loquis, i s’unifica l’horari d’inici de totes les sessions a les 19.30h, sent recomanable assistir almenys amb 10 minuts d’antelació per a la presa de temperatura i l’assignació de butaques.

Les projeccions es mantenen a l’Auditori de la Casa de Cultura de Sant Joan d’Alacant amb entrada gratuïta i en versió original subtitulada al castellà.

PROGRAMA OCTUBRE

5 octubre. FILMOTECA 19:30h

LA CRIADA

Kim Ki-young (Corea del Sud, 1960)

Compte la història d’un triangle amorós entre un professor (Kim Jin-kyu) de piano purità i conservador, la seua esposa (Dj. Jeung-ryu) aparentment ideal i la taciturna serventa (Lee Eun-shim) de la casa. Va servir d’inspiració per a la pel·lícula Paràsits (Bong Joon-ho, 2019). 90 min.

19 octubre. FILMOTECA 19:30h

LA INFANCIA DE IVÁN

Andréi Tarkovski (URSS, 1962)

Durant la Segona Guerra Mundial, un xiquet rus (Nikolay Burlyaev) de 12 anys es col·loca darrere de les línies enemigues per a espiar als alemanys que van matar als seus pares. 94 min.

26 octubre. CINEFÓRUM LITERARI 19.30

EL VIAJE A NINGUNA PARTE

Fernando Fernán Gómez (Espanya, 1986)

Durant els anys 40 i 50, una família de comediants treballen en diferents pobles d’Espanya. En el seu viatge pels camins naixen amors entre els diferents membres de la companyia. 134 min. Novel·la: Fernando Fernán Gómez.