La final de la 23a edició del Certamen de Joves Cantautors se celebrarà el pròxim 18 de desembre en el Gran Teatre.

La regidora de Joventut, Marga Antón, ha presentat l’esdeveniment que donarà principi a les 21.00 hores i ha afirmat que «és la gran aposta de la regidoria de Joventut per a fer costat als nous artistes».

«Aquest concurs pot ser el trampolí dels joves que comencen la seua carrera musical. Han passat diversos artistes que després han desenvolupat la seua carrera professional i que quan tornen al Gran Teatre recorden amb afecte que la seua primera vegada a Elx va ser amb Cantautors», ha afegit l’edil.

La gala arrancarà amb l’actuació del guanyador de l’any anterior, Fernando Macías. Tot seguit, els finalistes Adrian Stoltze, Alicia Blasco, Ángela González, Beatriz González i Judith Aguilar interpretaran dues cançons cadascun.

Enguany, com a novetat, mentre el jurat decideix el guanyador, l’artista convidada serà la cantant i concursant d’Operació Triomf en 2020, Chica Sobresalto, qui cantarà diverses cançons de la seua gira «Ballant Rar».

El primer premi del certamen és de 1.500 euros, mentre que el segon és de 700 euros. D’altra banda, el millor acompanyament musical serà premiat amb 200 euros i el premi especial del públic «Ángel Alfosea» de 600 euros. A més, tots els premiats rebran una estatueta obra de l’escultor il·licità, Ángel Hernández, i material musical.

El preu de les entrades és de 5 euros i es poden adquirir en Instanticket i en les taquilles del Gran Teatre.

Antón, a més, ha convidat a tots els il·licitans a assistir a la final i ha animat a tots aquells que no s’atreveixen a fer el pas a participar en el certamen de l’any que ve.