La Fira del llibre d’Alacant, organitzada per l’Ajuntament i la Diputació d’Alacant amb la col·laboració de la Generalitat, l’Institut Juan Gil Albert, Casa Mediterrani, el Corte Inglés, l’Hotel Meliá, Coca-Cola, el restaurant El Suquet, Casa Lluna i el restaurant Voramar, sota el lema «Dones de paraula», obrirà les seues portes demà dijous 28 de març amb dos plats forts; la presència de l’escriptor Manuel Vilas, i un espectacle de la reconeguda companyia Carros de Foc.

La present edició, amb un important i necessari canvi d’ubicació, tindrà lloc en la Plaça Sèneca, i com a plats forts per a la seua inauguració, comptarà amb el taller infantil «La Perruca de Lucca» a les 18 hores en la carpa infantil, a les 19 hores serà el torn de la signatura de l’autor Manuel Vilas en la taula central de signatures, que a continuació oferirà una conferència en la carpa central, amb motiu de la inauguració de la Fira.

Finalment, com a colofó la reeixida companyia Carros de Foc, oferirà un espectacle per a tots els públics en la Plaça Sèneca.

Padilla s’ha mostrat «il·lusionada per l’arrencada d’aquesta edició«, i esperançada del bon acolliment per part del públic «perquè hem posat molt d’afecte, i creiem que la programació és un perfecte reflex del que hem treballat«.

Informació sobre la Fira. Canales oficials

La Fira ha habilitat una pàgina oficial en la qual poder consular tota la informació sobre signatures, activitats, autors i tallers, l’adreça dels quals és www.ferialibroalicante.es, a més de les seues pàgines de facebook i intagram @ferialibroalicante .

De la mateixa manera la Regidoria de Cultura informarà simultàniament en els seus canals habituals.