Lorena Pedrero, regidora de Turisme i de Festes, ha presentat la Fira de ‘food-trucks’ que, sota el nom de ‘Street Food Market’, reunirà del 13 al 15 de març en la Plaça Castelar a una desenes de vehicles i oferirà diferents activitats dirigides a tota la família.

L’edil de Turisme ha explicat que, “dins de l’aposta del govern local per l’oci i per fer d’Elda un pol d’atracció turística i comercial, impulsem de nou aquesta activitat que, sens dubte, resulta molt atractiva per a tots els ciutadans i ciutadanes de tota la comarca”.

Pedrero ha estat acompanyada en la presentació per Amadou Sow, organitzador de ‘Street Food Market’, qui ha destacat que “el divendres comencem amb l’actuació del Pallasso Edy, que és un esdeveniment molt enfocat als xiquets i xiquetes, però el dissabte i el diumenge tindrem activitats musicals en directe i tallers per als més xicotets”.

Quant a la proposta gastronòmica, Sow ha explicat que “hi haurà proposades habituals, com a menjar argentí o veneçolà, i algunes sorpreses, com una estètica industrial molt interessant amb contenidors de vaixell. Continuem apostant per l’oci, per la cultura i per gaudir del carrer”.