La Fireta del Camp d’Elx torna amb la seua desena edició al Passeig de l’Estació del 15 al 17 d’octubre. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, al costat de Valeria Guilló, responsable de TARSA, empresa organitzadora de l’esdeveniment. D’aquesta manera, el camp torna a la ciutat per a donar-li visibilitat al món rural il·licità a través de diverses activitats.

Felip Sànchez ha remarcat que la fireta s’ha convertit en una cita habitual de la ciutat, no sols per la seua gastronomia si no per l’interés turístic que suscita. Dàtils, carxofes, ametles, meló de canyissars i magranes són alguns dels productes agrícoles presents. Per no parlar de la infinitat de productes ecològics que es cultiven o les begudes com el vi o les cerveses artesanals de marques locals.

La fira es desenvoluparà amb control d’aforament i amb totes les mesures higienicosanitàries enfront del coronavirus, segons ha explicat l’edil, qui ha destacat l’enorme esforç que suposa per a moltes persones participar en aquest esdeveniment degut a les circumstàncies actuals per la pandèmia. En aquest sentit, Sànchez ha manifestat que des de la seua regidoria es farà el possible per a col·laborar si fera falta amb els expositors amb la finalitat de facilitar la seua presència.

L’edil ha animat als expositors a participar i ha informat que el termini d’inscripció està obert fins al 4 d’octubre i es podrà realitzar mitjançant el formulari: tiny.cc/fireta

Els interessats hauran de contactar amb la regidoria de Desenvolupament Rural o TARSA per a conéixer qualsevol tipus d’informació sobre la fireta.

Per part seua, Valeria Guilló ha indicat que les portes de la fira s’obriran des de les 18 hores del divendres, 15 d’octubre, fins a les 22.00 hores del diumenge 17. A més, comptarà amb la participació d’entitats associatives agrícoles, així com venedors de productes del Camp d’Elx.