Fundació Mediterráneo ha fet públic la fallada del Concurs de Fotografia del V Festival Flamenc Mediterrani, que en aquesta edició ha guanyat la fotògrafa grega Maria Papageorgiu entre les més de 40 presentades a concurs.

La foto d’una balladora en moviment que va presentar a concurs Papageorgiu s’emporta el diploma acreditatiu i els 600 euros de premi. Per part seua, el fotògraf de Sant Ferran (Cadis) Pablo Padira, pseudònim usat per Pablo Abraham Diánez, ha sigut el mereixedor del segon premi, dotat amb 300€. A més, s’han atorgat 17 esments a les millors fotografies.

Les fotografies guanyadores i les 17 que han rebut esment es podran veure en una exposició que s’inaugurarà dijous que ve 14 d’octubre a les 20.00 hores en la seu d’Alacant de Fundació Mediterrani (Av. Doctor Gadea, 1).

El V Festival Flamenc Mediterrani tindrà lloc a Alacant, del 14 al 26 d’octubre, i a Múrcia, del 13 de novembre al 3 de desembre. Les entrades per als espectacles es poden adquirir a través de la plataforma www.entradasatualcance.com

Palmarés del Concurs de Fotografia:

– Primer Premi: Maria Papageorgiu

– Segon Premi: Pablo Padira (Pablo Abraham Diánez)

– Esments:

1. Francisco Carrasco Cortés

2. Javier Arcenillas

3. Antonio J. Pérez

4. José Reyes Belzunce

5. Paolo Mascagni

6. Ivanna D’Alessandro

7. Jesús Ruiz

8. Sergio Rueda

9. José Luis Gea

10. José Antonio Ramínrez Yérboles

11. Óscar Carrasco

12. Sergio Pérez Reyes

–	Segundo Premio: Pablo Padira (Pablo Abraham Diánez)
Segon Premi: Pablo Padira (Pablo Abraham Diánez)