El Patronat de la Fundació Frax (L’Alfàs del Pi) ha donat el vistiplau a la programació d’activitats per a l’exercici 2019 ultimada pel departament d’organització d’esdeveniments. De moment, s’han tancat una trentena d’exposicions de pintura i escultura, i d’altres concerts de música clàssica, flamenca i òperes, a més d’un número encara no tancat de conferències i cursos de formació.

El president de la Fundaciòn, Matías Pérez Such, va informar els patrons que la proposta d’activitats per a l’exercici entrant, “basada com sempre en el foment, la difusió i la promoció d’artistes novells i de prestigi”, pot veure’s alterada a l’alça, perquè encara s’està en converses amb artistes de tota Europa per a ampliar la programació.

D’aquesta forma, els quatre espais expositius de la Fundació estaran permanentment ocupats per una activitat. Es tracta de les sales “Pedro Delso” i “Ramón de Soto” i els espais “Olga Aparicio” i “Navarro Ramón”.

A aquesta activitat se sumaran els premis d’estudi investigació que anualment convoca l’entitat (com el “José Miguel Iribas” de turisme i el “Miquel Llinares Barceló” d’investigació històrica naval, així com uns altres que s’anunciaran en pròximes dates), així com el desenvolupament del Museu del Turisme i els Viatges, que en aquest 2019 ja disposarà de la seua pàgina web oficial.