Aquest pròxim dissabte dia 5 de juny tindrà lloc, a l’Auditori de la Llotja d’Orihuela, a partir de les 20.00 h., l’acte de lliurament del Premi Internacional de Poesia “Miguel Hernández–Comunitat Valenciana” 2020, convocat per la Fundació Cultural Miguel Hernández d’Oriola.

L’acte, inicialment previst per a novembre de l’any passat, va haver de cancel·lar-se per les restriccions derivades de la pandèmia provocada pel coronavirus. En aquest, a més de la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, col·laboren la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i l’Àrea de Cultura de la Diputació d’Alacant, institucions patrocinadores del certamen.

En l’edició de 2020 el poemari premiat va ser “Abajo había nubes”, del poeta colombià Carlos Alberto Palacio “Pala”, que va obtindre 8.000 euros i la seua publicació en l’editorial Esdevindre.

Com en els anys anteriors, l’Associació Cultural Auralaria homenatjarà el premiat amb una actuació musical a càrrec, en aquesta ocasió, de Luisa Pastor, José Jimeno, Claudia Lidón i Eva García Lorca.

El poeta guardonat, que a més d’escriptor és cantautor, interpretarà, com a colofó al lliurament del Premi, dues cançons del seu repertori.

La presentació serà a càrrec d’Ángeles Vidal Guevara.

Al final de l’acte, l’autor signarà exemplars del poemari amb els quals s’obsequiarà als assistents.