La màgia del Nadal continua als jardins de la Diputació d’Alacant, on fins a aquest dissabte 5 de gener romandrà La seua Majestat El Rei Melchor per a rebre a tots els xiquets i xiquetes de la província.

A més, la institució ha organitzat per a hui divendres dia 4 a partir de les 18.00 hores una Gran Cavalcada de Carters Reals que recorrerà els principals carrers d’Alacant. Els missatgers de les seues Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a les 17.30 hores al Palau Provincial, des d’on mitja hora més tard iniciaran la desfilada, acompanyats per música i animació, fins a la Plaça de l’Ajuntament. Allí, xiquets i majors podran gaudir d’un original espectacle infantil i entregar les cartes amb els seus desitjos per a 2019.

Els Bombers de la Dipu no han volgut perdre’s l’oportunitat de formar part d’aquesta original caravana nadalenca en la qual participaran amb un dels seus camions.

Tallers, jocs populars o cercaviles infantils són unes altres de les moltes activitats que la Diputació d’Alacant durà a terme fins a aquest cap de setmana als seus jardins. Els visitants també poden gaudir de la tradicional Exposició de Pesebres, centrada enguany en el Naixement, l’Adoració dels Pastors i la Caravana dels Mags, o del Mercat ambulant Artesà, amb multitud d’articles i propostes gastronòmiques entre les quals destaquen els dolços més típics d’aquestes dates.