La guardonada dansa ‘La Desnudez’, amb tres Premis MAX 2018 i dos Premis Nacionals de Dansa, de Daniel Abreu i Dácil González, arriba aquest dissabte al Gran Teatre. L’obra és un passeig entre l’amor i la mort on una dona i un home es coneixen, es mouen i es despullen, però començant per la ment. L’espectacle donarà principi a les 20.00 hores i les entrades estan disponibles a 8, 10 i 12 euros en la taquilla del teatre il·licità.

Durant aquest cap de setmana, L’Escorxador tindrà diverses activitats començant el divendres amb el concert de Vicente Navarro; el dissabte, amb teatre per a tota la família amb ‘Draculina’; el diumenge, amb un taller infantil amb ‘Xicotets i xicotetes artistes’, i fins al 15 de novembre, l’exposició de la il·lustradora il·licitana Vera Yin Yang ‘Necessite una altra vida per a entendre aquesta’.

A més, també donarà principi el taller gratuït de narració oral ‘Et compte’ amb Marisela Romero que se celebrarà tots els dissabtes del mes i es clausurarà el diumenge 29.

Quant a la música en directe, la Llotja serà escenari del concert de ‘Maho Blues Band’ del jove guitarrista David Maho que compta amb influències pures del blues-country-rock.

L’Escorxador

• Del divendres 16 d’octubre al 15 de novembre de 2020.

Exposició: ‘Necessite una altra vida per a entendre aquesta’, de la il·lustradora il·licitana Vera Yin Yang. Recomanada per a majors de 16 anys.

Sala Lanart del L’Escorxador.

“No, no sóc aqueix tipus d’artista. No, no et donaré la raó ni dir-te el que vols sentir. Et seré incòmoda. Hi haurà moments en els quals odies el que t’estic comptant. Hi haurà moments en els quals no estigues d’acord amb mi. Però també hi haurà moments en els quals et sentiràs tan unit/a a mi que pensaràs que m’he ficat al teu cap. Parlaré del que em crema per dins: Feminisme, violència, capitalisme, censura, amor, depressió… Hi haurà vegades que sentiràs els meus crits traspassar els meus dibuixos, les meues pintures, els meus textos…”.

• Diumenges d’octubre a desembre. D’11.00 a 13.00 hores.

Tallers: ‘Xicotets i xicotetes artistes’

Entrades: Sol·licita les places per a participar des de les 09.00 hores del dilluns corresponent a la setmana en què es realitza cada taller fins al dissabte a les 13.00 hores. Via Whatsapp al telèfon: 684082555, indicant el taller en el qual voleu participar i quants participareu en aquesta activitat.

“Cactus i suculentes”. Els participants podran recrear, utilitzant diversos materials, tant cactus (amb flors o sense elles, amb espines o sense elles, alts, baixos, redons) així com plantes suculentes, tant de tipus arbust com plantes penjants, amb les quals poder decorar les nostres cases amb obres que servisquen d’homenatge a la naturalesa. S’utilitzaran recipients de vidre per a crear els tests en les quals aniran les nostres creacions i podrem fins i tot crear una estructura en corda o llana per a penjar-les.

• Divendres, 6 de novembre. 21.00 hores.

Concert: Vicente Navarro.

Entrades: 14 euros. En la Taquilla del Gran Teatre o una hora abans de l’obra.

Vicente Navarro és un música i actor madrileny la música del qual es mou entre el folklore espanyol i llatinoamericà i la música urbana i electrònica. L’any 2010 va formar el duo ‘Ocell’ amb el seu amic Xoel Yáñez, amb el qual va llançar el EP ‘Temps vs Diners’. En solitari, ha tret ‘CasiTierra’ i ha sigut nominat al Millor Àlbum de Músiques del Món i Fusió en els Premis MIN i va arribar a actuar en el Museu del Prado dins de la programació del FIAS 2020.

• Dissabtes 7, 14, 21 i 28 i diumenge 29 de novembre.

Taller de narració oral: ‘Et compte’ amb Marisela Romero.

Entrada gratuïta.

Activitat formativa dirigida a totes aquelles persones que vulguen aprofundir en les tècniques de la comunicació i l’expressió oral per a enfrontar-se a un públic atrapant l’atenció del qual escolta.

El contingent màxim és de persones i l’activitat està coordinada per Marisela Romero, actriu i professora de comunicació en la Universitat d’Alacant.

• Dissabte 7 de novembre. 18.00 hores.

Teatre: ‘Draculina’ de Somnis Teatre.

Entrades, 3 euros. En la Taquilla del Gran Teatre o una hora abans en la taquilla en el recinte.

Musical familiar per a tota la família per a ‘morir-te de riure’. La història conta les marxes de Draculina, la seixantena descendent de la família Drácula, que no aconsegueix fer por i no aconsegueix rodar la seua pel·lícula per a passar a la posteritat com els seus avantpassats. Haurà d’escoltar al seu cor per a trobar el seu vertader camí.

Gran Teatre

• Dissabte, 7 de novembre. 20.00 hores.

Dansa: ‘La Nuesa’ – Cia.. Daniel Abreu.

Entrades a 8, 10 i 12 euros. En la taquilla del Gran Teatre.

‘La Nuesa’ és l’obra guanyadora de tres premis MAX 2018 i amb dos Premis Nacionals de Dansa en el repartiment. Un passeig entre l’amor i la mort. Un home i una dona es mouen i van tocant tot, construint una cosa líquida, mal·leable i que dóna vertigen. Comencen per despullar-se, però no pel cos, despullen les formes i entenen la coreografia d’on s’està. Amb la participació de Dácil González i Daniel Abreu.

Sala Cultural La Llotja

• Divendres, 6 de novembre. 20.30 hores.

Concert: ‘Maho Blues Band’

Entrades: 10 euros. Taquilla Gran Teatre i taquilla de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

David Maho és un jove guitarrista amb més de 20 anys de carrera professional que beu de les fonts més pures del blues-country-rock, amb influència de BB King, Eric Clapton, Albert King i Dwight Yoakam. Presenta ‘Maho Blues Band’ amb el qual s’està oferint un espectacle amb un potent repertori.

Cinemes Odèon

• Del dimecres 4 al diumenge 8 de novembre. Passes a les 17.00 i 20.30 hores.

Pel·lícula: ‘Què sone la música’, Peter Cattaneo (Regne Unit, 2019).

Entrades en Instanticket i taquilles que obriran 45 minuts abans de cada sessió.

Sinopsi: “Quan un grup d’esposes de militars decideixen crear un cor en una base militar, un poderós vincle comença a sorgir entre elles. La música i el riure transformarà en una certa forma les seues vides, ajudant-los a intentar superar la por que experimenten cada vegada que els seus sers estimats s’aventuren en perilloses missions a l’Afganistan”.