Aquest pròxim diumenge 11 de setembre tens una cita amb Live The Roof, el cicle més interessant de tota l’escena nacional torna a la terrassa amb millors vistes d’Alacant, el Baluard de la Mina al Castell de Santa Bàrbara amb LA HABITACIÓN ROJA com a nous protagonistes.
Edició rere edició, centenars de persones esgoten les entrades d’un esdeveniment únic que posa als teus artistes favorits a la terrassa més bonica de la ciutat d’Alacant per a gaudir de la meravellosa posta de sol que ofereix el Castell de Santa Bàrbara mentre tens la ciutat als teus peus i el Mediterrani acompanya un cicle pel qual aquesta temporada ja han passat MAREN, VEGA o NEUMAN i que té previst pròximament la visita de NIÑOS MUTANTES  el 25 de setembre.
L’experiència Live The Roof Alacant és una cosa inoblidable, un concert en un castell únic que sorgeix enfront de la mar, la qual cosa provoca sensacions màgiques des del mateix moment en què comences la teua arribada a aquest espai tan icònic de la ciutat. En arribar, a més, seràs rebut amb una degustació gratuïta d’un combinat molt especial de la mà de Royal Bliss, que servirà per a crear un ambient únic, amb el capvespre de fons, per a un concert en el qual LA HABITACIÓN ROJA protagonitzarà un dels esdeveniments d’enguany mentre fosqueja al castell. Una postal musical per als teus sentits. Una aventura inoblidable.
La cita serà el diumenge 11 de setembre, data en la qual podrem gaudir de la mítica banda valenciana, un dels majors exponents del indie pop nacional, que visitaran Live The Roof amb la seua nova referencia “AÑOS LUZ II”, un disc que ha sigut produït i gravat per Paco Loco en el seu estudi d’El Puerto de Santa María i barrejat per Luis Martínez en Little Canyon Studios i que inclou temes que ja formen part de l’univers sonor de la banda com “El Día Internacional de los Amantes”, “Hasta el Fin” y “No Estuviste Allí”.
Després de complir 25 anys sobre els escenaris el passat 2021, la visita de LA HABITACION ROJA ens retroba amb un grup que té entre els seus èxits temes icònics del pop espanyol com a “Indestructibles” (convertida en un fenomen viral al nostre país multiplicant les seues escoltes després de figurar en el capítol 4 de la tercera temporada de la sèrie “Elit” fins a convertir-se en la més escoltada del grup valencià en Spotify), “La Moneda en el Aire” o “Mi Habitación” i discos tan reconeguts i premiats com a “Largometrage”, “Nuevos Tiempos” o l’aclamat “Fue Eléctrico” que aquest 2022 celebra el seu desé aniversari, tota una col·lecció de joies icòniques del indie nacional que podrem gaudir mentre vivim la millor posta de sol.
Però per a viure la expericia Live The Roof completa, prèviament els assistents seran rebuts al capvespre amb una degustació d’un combinat molt especial de la mà de Royal Bliss, que servirà per a crear un ambient únic per a un concert en el qual L’HABITACIÓ ROJA protagonitzarà un dels concerts d’enguany mentre fosqueja al Castell.