El cicle “Momentos Alhambra” torna a Alacant amb el concert de La Habitación Roja el 9 de setembre, en un enclavament emblemàtic i privilegiat com el Castell de Santa Bàrbara, amb un aforament limitat per a mantindre la distància mínima interpersonal i que els assistents gaudisquen de l’actuació amb totes les garanties sanitàries.

Quiero” és el títol del debut discogràfic de La Habitación Roja amb Intromúsica Rècords i la carta de presentació del que és el 25 Aniversari de la banda, que se celebra enguany.

Segons el mateix Jorge Martí, cantant i compositor: “En aquests temps convulsos en els quals estem envoltats de soroll mediàtic, odi i culte desmesurat a la impostura, “Vull” s’alça com una declaració d’intencions: És una oda a l’amor incondicional i autèntic que suporta el pas del temps i les adversitats, aqueix que està per damunt de tots els problemes i contratemps que la vida ens posa per davant. Com L’Habitació Roja al llarg de tota la seua carrera, “Vull” parla dels instants preciosos que la vida ens atorga, xicotets tresors quotidians dels quals desgraciadament només ens recordem quan els perdem. Vull, vull, vull versus odi, odi, odi. Proximitat i quotidianitat enfront de la superficialitat i la grandiloqüència. Vint-i-cinc anys junts vivint per i per a la música.”

“Quiero” ha eixit a la llum en format de senzill digital i compta amb un videoclip molt especial del productor, realitzador i director Juanma Carrillo, que descriu la seua implicació en el projecte amb les següents paraules: “Quan vaig escoltar “Quiero” per primera vegada era una maqueta bastant nua, però l’essència de la cançó estava ja ací i sobretot l’emoció d’una lletra amb la qual vaig connectar des del primer instant, fent-me pensar en un història d’amor universal, una cosa amb la qual tots hauríem de poder connectar.”

El quartet valencià La Habitación Roja va ser format en 1994 per Jorge Martí (veu i guitarres) i José Marco (Bateria). Pau Roca (Guitarres) es va unir poc després que la primera maqueta fóra editada (març de 1995), i des de 2001, compten amb Marc Greenwood (Baix) com quart component.

La seua carrera és el fidel reflex d’una passió per les cançons pop atemporals i està jalonada d’autèntics himnes que han tocat la fibra de diverses generacions. Pop rock d’àmplies i generoses mires, construït i practicat amb una mescla d’entusiasme i professionalitat que els fa únics, per singulars i per longeus.

El concert seguirà la dinàmica d’anteriors ocasions. A les 20:15h s’obriran les portes. Una vegada dins, els assistents al concert gaudiran de les varietats de Cerveses Alhambra en una benvinguda que donarà pas a una trobada en directe, amb el propòsit de conéixer de primera mà la inspiració que ha portat als components de La Habitación Roja a desenvolupar els temes del seu últim treball. En aquesta entrevista informal en la qual el públic també intervindrà amb les seues preguntes, es revelaran algunes anècdotes, els gustos personals i el recorregut professional dels protagonistes.

Després de l’actuació, una nova degustació de Cerveses Alhambra completarà l’experiència.

A través de “Moments Alhambra”, Cerveses Alhambra busca acostar el millor de l’escena musical, creant experiències que transcendeixen el quotidià per a convertir-se en úniques. Artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Niños Mutantes, Rufus T. FireFly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan, La Bien Querida, Alba Molina, Delafé, Enric Montefusco, Kiko Veneno i Georgina han sigut les propostes musicals que ja han passat per l’escenari del Teatre Principal d’Alacant i que a partir d’ara tindran lloc al Pati d’Armes.

Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Les dates dels pròxims concerts programats al Pati d’Armes del Castell de Santa Bàrbara són les següents:

LA HABITACIÓN ROJA:  09 DE SETEMBRE

ZENET: 30 DE SETEMBRE

HORARI DE CONCERTS

20.15 h. Obertura de portes

21.00 h. Entrevista en directe

21.15 h. Inici del concert

Per a obtindre més informació, conéixer les condicions d’accés al Castell i adquirir les entrades es pot consultar el següent enllaç: https://meetandlive.es/conciertosalicante/momentos-alhambra