En el més profund de la memòria, les persones majors tenim guardat el record de Peter Pan. Els qui han deixat arrere la infància, conserven aromes, somnis, d’aquella època en què es podia volar, córrer aventures, creure en les fades… Eixa capacitat de portar-nos al passat, de sentir-nos irracionalment xiquets, és el major secret de la màgia de Peter Pan.

Diumenge que ve dia 2 de juny el Palau d’Altea acull la representació de teatre infantil i familiar PETER PAN Y WENDY de la Companyia El Perro Azul.

Peter Pan i Wendy és una història d’amor, de soledat, i finalment una rondalla sobre el temps. Tots aqueixos temes la fan immortal, eterna, incapaç d’envellir, com el seu protagonista.

El seu humor, la seua estructura aventurera, rebel i mòbil i l’encant de la seua narració fantàstica la converteixen en una obra perfecta per a xiquets i xiquetes. I, perquè no, també per als adults que no obliden la seua infantesa. Es tracta d’un viatge, que al seu torn és una fugida de la realitat i de les obligacions, un abandó fins i tot dels pares, als quals es vol, però que sempre representen el control, l’autoritat i el deure. El viatge és, doncs, una infracció. I això sempre dóna gust.

El tema obsessiu de Peter Pan i Wendy és el temps, el major enemic de la diversió, el recordatori habitual de les obligacions. Amb el temps, es creix. Quin horror. No perdem més el temps. A volar, xiquets i xiquetes.