L’Agrupació de Festes de Nadal i Reyes de Las Virtudes ha organitzat novament l’Acte Sacramental de la Huida a Egipto y degollación de los Santos Inocentes a Villena- Serà aquest diumenge 13 de gener després de la missa de les 11.00 hores.

Aquest Acte Sacramental es representa a l’esplanada del Santuari de La nostra Senyora de les Virtuts des de 1926, estant declarat Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

Aquesta segona representació és molt emotiva i fins i tot en alguns moments trist per la tragèdia dels xiquets. Una representació on tot un poble, Les Virtuts, prenen vida i protagonisme que amb rigorosa puntualitat escenifiquen, amb un realisme digne des de l’Anunciació al Naixement o de la Degollación a la Trobada dels Reis amb Herodes, escenes totes representades en espais.

Concurs Fotogràfic:

Per sisé any consecutiu, l’Agrupació de Festes de Nadal i Reyes, amb la col·laboració de Villena Explica’m, organitza el Concurs Fotogràfic Festes Nadal i Reyes «Les Virtuts» Villena, amb 650€ en premis, a més de xecs regale per a canviar en els comerços VI de Villena. Coneix les bases.