La regidora de Cultura, Nieves López, juntament amb el professor de la Universitat d’Alacant, José Joaquín Martínez Egido, ha presentat la II Edició del taller d’Escriptura Creativa: anàlisi i redacció de contes.

El taller es realitzarà en el CEFIRE (Carrer San Crispín, 14) i començarà el dia 28 de febrer fins al 30 de maig. Les classes es repartiran en 12 sessions d’1 hora i 30 minuts, tots els dijous en horari de 20.30 a 22 hores.

Així mateix, els interessats podran inscriure’s de forma gratuïta en la regidoria de Cultura, de forma presencial, o en el telèfon 965 380 402. Les places són limitades i el curs va dirigit a adults.

L’edil de Cultura ha assenyalat que l’any passat aquest curs “va tindre molt bons resultats”, per la qual cosa enguany s’ha organitzat la segona edició que comptarà amb un màxim de 20 places. A més, Nieves ha convidat a tots aquells “que tinguen aquesta inquietud” a participar.

Els objectius del curs són caracteritzar el conte com a gènere literari, conéixer els diferents tipus de contes, establir les tècniques bàsiques de redacció de contes, escriure un conte i aprofundir en els continguts adquirits.

Per part seua, el professor encarregat del curs ha assenyalat que el taller “va sorgir com a iniciativa de les Aules de la Tercera Edat l’any passat”, per això va destinat a un públic adult, afegint que “a aquest públic adult solament ha d’agradar-li escriure i en aquest taller anirem descobrint la tècnica d’escriure contes”.