La il·lustradora Montserrat Gisbert exposarà les seues obres sota el títol ‘Arrelant’ en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià del 6 al 31 de juliol.

Arrelant’ mostra el procés de transformació espiritual de l’artista des de l’arrelament i a través d’un viatge interior a l’estat pur de l’ésser. L’artista troba una infinita inspiració en l’univers, en l’ésser humà i en la seua transformació interior. Montserrat Gisbert es va formar en la Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, en el C.F.G.S. Il·lustració. Al principi es va centrar en el camí professional del disseny gràfic, on va aprendre una disciplina que més tard li serviria en la il·lustració, tant com la pròpia creativitat.

A través de la il·lustració narra de forma visual allò que la seua intuïció i saviesa interna li mostren contínuament, unes vegades amb dolçor i unes altres com un esquinçament que necessita expressar-se.

La mostra es compon de 14 obres, dibuixos al llapis acolorits digitalment i impresos en fusta o paper aquarel·la. La inauguració de l’exposició serà aquest divendres, 6 de juliol, a les 19.30 hores, en la Casa de Cultura.