Amb aquesta visita organitzada pel Ajuntament del Campello ens endinsem en la història dels primers habitants la ciutat, que es va desenvolupar entorn de la Illeta. En el Jaciment coneixerem a personatges d’allò més pintoresc, que cobraran vida on explicaran els “usos i costums” d’homes i dones de diferents èpoques en aquest enclavament. Els persones que ens visiten coneixeran qui la va ocupar en època prehistòrica i es podran submergir en les relacions comercials dels íberos amb altres pobles del Mediterrani.

Els visitants que assistisquen seran hostes dels amos romans de les piscifactories i les termes fins a, en un salt en el temps, es passarà al S. XVI, en què la Torre de la Illeta tenia com a funció vigilar la costa de les incursions pirates.

Les dates previstes per a les visites són les següents:

28/juny – Funció d’estrena a les 11h.

Dissabtes d’estiu:

07, 14, 21 i 28 de juliol

04, 11 i 18 d’agost a les 20h.

25 d’agost a les 19.30h.

01 i 08 de setembre (funció doble) a les 18h i 19.30h.

La visita té una durada d’una hora i el lloc de trobada la pròpia entrada al Jaciment de la Illeta. És recomanable portar

calçat còmode i aigua.

Preu: Adult: 5,50€; Xiquets (de 5 a 14 anys) 3,50€. Es poden adquirir les entrades de forma anticipada a través de InstantTicket (Tel. 902444300)

L’enllaç directe a la compra d’entrades a El Campello és: http://bit.ly/ventavisitasteatralizadaselcampello