Es llança la nova edició del projecte ‘Villena Viva’ de conscienciació mediambiental per a escolars que impulsa la regidoria de Medi Ambient. Es tracta del tercer repte on s’aborda la importància de l’aigua com a element de vida. “És important que els més xicotets coneguen com arriba l’aigua fins a l’aixeta de les seues cases i que no és un element etern pel que cal cuidar-lo”, ha comentat el regidor de Medi Ambient, Francisco Iniesta.

La infografia que il·lustra aquest tercer repte aporta consells sobre com cuidar l’aigua a través de vídeos a més d’idees per a reduir el consum domèstic d’aquest bé. El break out és un joc interactiu compost de 8 missions on a través de diferents destreses s’ha de respondre correctament unes preguntes sobre el tema.

El joc informa sobre els diferents tipus d’aigua que existeixen, els processos de transformació que pateix per a ser apta per al consum humà i la importància d’aquest element bàsic en qualsevol tasca domèstica. “Des de Medi Ambient convidem a tota la població al fet que ensenye aquests jocs educatius als seus fills i filles ja que està demostrat que aprendre jugant és molt més efectiu en edats primerenques”, ha sentenciat Iniesta.

Infografia

Break out