La Junta General del Teatre Principal d’Alacant aprova per unanimitat el pressupost per a 2018

La Junta General del Teatre Principal d’Alacant aprova per unanimitat el pressupost per a 2018

El Consell de Govern del Teatre Principal d’Alacant, presidit per l’Alcalde, Luis Barcala, juntament amb la regidor de Cultura, Mª Dolores Padilla, es va reunir el dimecres 11 de juliol amb la presència de Jaime Matas Vallverdú i Miguel Molins Nubiola, per part del Banc Sabadell, i el director del Teatre Principal, Francesc Sanguino (que acudeix amb veu però sense vot). A la posterior reunió de la Junta General han acudit els membres del Consell al costat de Gloria Encalla Giner (Grup Socialista), Miguel Castelló Hernández (Grup Socialista), Daniel Simón Plá (Grup Guanyar Alacant), Vicente Buades Carreño (Grup C’s) i Mª José Espuch Svoboda (Grup Compromís).

Dins de l’ordre del dia, el Consell de Govern ha aprovat per unanimitat els següents punts:

a) La proposta de pressupost per a l’exercici 2018. L’aprovació del mateix va quedar ajornada a l’espera de l’ampliació de crèdit de l’Ajuntament. Després de fer-se efectiva, el consistori àmplia la seua aportació en 20.000 euros més en 2018, sent el total 140.000 euros. En el marc de la Junta, l’Alcalde ha confirmat als seus membres, que «ha posat en coneixement del President de la Generalitat la intenció de tancar el procés per a la incorporació de la Generalitat a la comunitat de béns del Teatre»; fet que tindrà lloc una vegada es resolguen els últims «serrells tècnics». Previsiblement, l’entrada de la Generalitat serà efectiva abans que finalitze l’any.

b) La contractació del Cap d’Administració-Comptable, després de la proposta realitzada pel director del Teatre. El procés s’ha realitzat a través de convocatòria oberta per mitjà de l’oficina d’ocupació de l’Agència local de desenvolupament. En la mateixa s’ha realitzat una selecció basada en mèrits i capacitats dels candidats presentats.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X