En el seu afany d’acostar la millor música a tots els públics, la Casa de la Cultura de Villena proposa un concert del rock més pur amb l’espectacle “El rock and roll també és cosa de niñ@s”. La cita serà aquest dijous 3 de juny a les 18.30 hores al pati de la Casa del Fester.

L’espectacle tracta d’explicar les arrels del moviment musical més explosiu de la història de manera didàctica i amena, de manera que tant xiquets com majors interactuen eixint a l’escenari a ballar i, a vegades, fins a cantar. En ell, xiquets i pares aprenen d’una forma divertida el naixement, origen i posterior evolució i expansió de la música que va canviar el planeta.

El xou comença amb una xicoteta introducció al blues i al folk irlandés per a donar pas al country i al rockabilly. Centrant-se en els pioners del Rock and roll amb cançons d’Elvis Presley, Eddie Cochran, Chuck Berry, Gene Vincent i Bill Haley entre altres, s’explica la magnitud que va tindre el moviment a nivell mundial, arribant a popularitzar-se en països com Mèxic, França, Alemanya o Espanya, i incloent en el repertori cançons cantades en espanyol dels Teen Tops, Els Llopis, Bruno Lomas i Els Milos.

Els encarregats de dur a terme el xou musical, que es presenta en format semiacústico, són Miguel Ángel Escorcia (veu i guitarra), Lucky Martínez (bateria i cors) i Celso Sierra (contrabaix i cors).

L’accés al concert és gratuït, amb seient preasignado. Les localitats poden obtindre’s en la web www.kakv.com