El programa de l’Aula de Cinema de la UA, per a aquest quadrimestre, compta amb 10 pel·lícules, repartides en tres àrees temàtiques, que en el seu conjunt formen un taller orientat a persones que vulguen aprofundir en l’anàlisi fílmico

Els blocs temàtics seran Isabel Coixet (octubre), Nou thriller espanyol (novembre) i Kipling en el cinema (desembre).

L’objectiu del cicle és aprofundir en els secrets del Setè Art a través del visionat de les pel·lícules escollides, amb una presentació prèvia a càrrec d’experts (crítics alacantins o professors de la UA) i debat posterior d’uns 40 minuts.

Totes les projeccions de les pel·lícules seran en versió original amb subtítols en castellà. Servint, també, d’ajuda per a l’aprenentatge d’idiomes.

L’entrada és lliure limitada a l’aforament de la sala per a alumnat i interessats en general no interessats en certificat. Per a alumnat que desitgen certificat és obligatòria la matrícula prèvia en el taller cultural en el qual s’inscriu aquesta programació. Avaluació: l’assistència és obligatòria i la participació en els debats serà tinguda en compte. Hauran de lliurar una opinió personal sobre cadascuna de les pel·lícules projectades que serà avaluada pels coordinadors Israel Gil i Raúl García.

Aquest dimarts, a les 19.00 hores, s’emetrà l’última pel·lícula d’Isabel Coixet “La Llibreria” (2017). Florence Green ha arribat a Hardborough, una tranquil·la ciutat de la costa anglesa dels anys 50, decidida a complir el somni que ella i el seu marit van concebre quan es van conèixer: obrir una llibreria en un lloc allunyat de les revolucions socials que tenien lloc en els llunyans grans centres urbans. Les seues il·lusions ensopegaran amb les resistències de Violet Gamart, una gran dama que domina la vida dels seus conciutadans des del seu pedestal.