Aquest divendres 31 de maig de 2019, es presentarà, a partir de les19.30 hores, en la Llibreria Códex, d’Oriola (plaça de Sant Sebastià, 2, baix), el poemari “La Soledad de Mitilene”, de Josep Giménez Rodríguez, editat per la pròpia llibreria.

L’autor va nàixer a Barcelona en 1946, si bé la seua mare era oriünda de la pedania oriolana de Molíns, on des de fa uns anys resideix Josep Giménez Rodríguez. Va començar la carrera de Filosofia i Lletres, però no va poder acabar-la. Va treballar en una distribuïdora de llibres i va participar en grups literaris de la Ciutat Comtal.

Es tracta del primer llibre publicat de Josep Giménez Rodríguez i el contingut del mateix es va escriure a Barcelona i Molíns entre l’any 2001 i l’any 2005, compost de 70 pàgines i 30 poemes.

Una vida intensament viscuda tira la vista arrere per a adonar-se de la seua soledat actual. El passat i el present conviuen en aquests poemes, que pretenen fer eterns els records, perquè només es mor quan s’oblida.

Aitor L. Larrabide, director de la Fundació Cultural Miguel Hernández, realitzarà la presentació, que és lliure fins a completar l’aforament, i al final de la mateixa s’oferirà un vi d’honor.