La Llotja acollirà aquest dissabte, 28 de novembre, a les 20.30 hores l’espectacle musical “Ellas dan la nota”. Un concert de dones artistes que s’emmarca dins de les activitats programades per la regidoria de Joventut per a commemorar el 25 de novembre i que té com a objectiu sensibilitzar i fomentar la lluita contra la violència masclista.

En aquest sentit, tal com ha volgut posar de manifest la regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, Marga Antón, “estem segurs que el missatge calarà entre els espectadors i ens permetrà conscienciar sobre les desigualtats de gènere i reconéixer el talent de les dones”.

La representació multimèdia comptarà amb la participació d’artistes com Cristina de la Vall, Lydia Cacho, Esmeralda Grao i Aroa Cea, que alçaran les seues veus contra aquesta xacra. Segons ha explicat l’edil “aquest meravellós espectacle recorrerà, a través de diferents artistes i estils musicals, la situació de les dones en el món, la denúncia de la violència i l’aposta a través de l’art per una cultura de pau”.

A més, l’esdeveniment comptarà amb la presència de les artistes il·licitanes María José Vives, Laura L. Orts i Elena Gifer.

Durant el concert s’intercalaran vídeos i imatges gravades per les pròpies artistes al llarg dels viatges internacionals per a donar veu a les realitats de les dones de tot el món.

Música, poesia, imatges i compromís conformen aquest projecte per a aconseguir un altre món a través de la sensibilització, la denúncia social i la transmissió de valors fonamentals com l’empatia, la pau, la sororitat i la igualtat.