La sala cultural La Llotja avança els horaris dels seus concerts programats fins al 31 de gener per a complir amb el toc de queda. La sala modifica 8 de les seues 13 activitats organitzades perquè se celebren com a màxim a les 20.30 hores i respectar les restriccions horàries adoptades amb motiu de la pandèmia.

El canvi d’horari de les actuacions s’ha dut a terme de mutu acord per part de l’organització i els artistes per a facilitar als assistents que tornen prompte als seus domicilis després de la finalització de l’actuació.

La regidoria de Cultura duu a terme aquesta mesura, una vegada més, perquè els esdeveniments culturals en el municipi siguen ajornats o adaptats i mai suspesos. A més, recorda que els espectacles culturals a Elx són segurs enfront de la pandèmia en complir-se totes les mesures higienicosanitàries i garantir la seguretat del públic.

La resta de la programació no pateix variacions i els concerts que s’avancen a les 20.30 hores són els de Maho Blues Band, 6 de novembre; Los Rebeldes, 13 de novembre; “Ellas dan la nota”, 28 de novembre; Fabián Barraza Django’s Quartet, 5 de desembre; Arturo Serra Quartet, 12 de desembre; “Cuéntame un blues”, 18 de desembre; Javier Baeza, 15 de gener, i Pilar Andújar, 30 de gener.

Maho Blues Band