El centre cultural La Llotja de Oriola acollirà, a partir d’aquest dijous 13 d’octubre, l’exposició de fotografia titulada “Les conquestes de la dona en el treball”, organitzada per la Regidoria d’Igualtat-LGTBI en col·laboració amb l’Associació de Periodistes de la Província d’Alacant (APPA) i la Direcció General de Relacions Informatives de Presidència de la Generalitat Valenciana. La mostra està composta per 32 imatges preses per 18 fotoperiodistes de la província d’Alacant, entre els quals es troba el fotògraf oriolà Tony Sevilla.
Així, l’objectiu d’aquesta exposició, comissariada per Pilar Cortés i Ángel García, “és ressaltar els avanços professionals de les dones al llarg de la història, al mateix temps que busca el reconeixement a els/les fotoperiodistes que han pres les instantànies”, afirma Patricia Menárguez, regidora d’Igualtat-LGTBI.
L’exposició s’inaugurarà a les 18.30 hores del pròxim dijous i romandrà en el centre cultural La Llotja fins al 26 d’octubre. L’entrada de la visita és gratuïta.