Com a homenatge a les persones majors que durant l’últim any han patit les conseqüències de la pandèmia i el confinament, l’Ajuntament de Villena ha volgut regalar-los l’assistència a un espectacle musical de primer nivell, “La màgia de Broadway” que podrà veure’s el dissabte 12 de juny a les 18’00 i a les 21’00 h.

El Musical “La màgia de Broadway” és l’espectacle total per excel·lència. Amb un ritme trepidant fascina al públic de tot el món. Les seues arrels anglosaxones provenen de Broadway i el West End de Londres.

La màgia de Broadway reuneix grans veus espanyoles del gènere musical amb una reconeguda trajectòria artística que donen vida a aquest deliciós espectacle en el qual podrem veure representades i cantades les més belles melodies en castellà dels musicals més famosos i reconeguts de la història del gènere.

Gràcies a una posada en escena elegant, sòbria, però molt efectista, amb música i veus en directe, els millors intèrprets de la comèdia musical delectaran al públic amb aquest espectacle dissenyat per a escoltar, cantar i gaudir.

Temes dels musicals Jesucrist Superestar —Superestar, No sé com estimar-ho, Gethsemaní,…—; L’home de La Manxa —Jo sóc jo, A cadascú el seu Dulcinea, … —; Els Miserables —Vaig somiar amb ser una altra dona, Salva-ho, Un dia més,…—; Cats, El fantasma de l’òpera, El Rei Lleó, Chicago, West Side Story, Mamma Meua!, Chorus line, o Annie, entre altres, conformen un espectacle ple de màgia, aqueixa màgia que arriba de Broadway repleta de felicitat.

Teatre Chapí de Villena.

La Màgia de Broadway

Direcció: Tomás Padilla

Direcció musical: César Belda

Coreografias: Silvia Villaú

Dissabte 12 de juny 2021. 18’00 i 21’00 h.

Entrada amb invitació per a majors de 65 anys i acompanyant (en taquilla 10, 11 i 12 de juny).

Entrades per a MENORS de 65 anys: 10 € (venda per Internet a partir de les 21’00 h. del 10 de juny i en taquilla l’11 i 12 de juny).