Dissabte que ve 5 de març a les 20 hores, el Auditori de la Mediterrània de La Nucia acollirà un concert líric amb un recorregut per la sarsuela amb diversos solistes i amb coreografia de ball. Una nit per a demolir falses imatges de la sarsuela que ha sigut injuriada injustament a Espanya, el país on va nàixer i on més s’hauria d’acaronar. Continua sent un gènere ple de vivor i de grans troballes musicals més benvolgut en altres països d’Europa que a Espanya.

 L’elenc de solistes de “La Màgia de la Zarzuela” també inclou al tenor Carlos Fernández, habitual en títols de sarsuela, gènere en el qual ha protagonitzat més de 20 títols; també ha interpretat òpera contemporània i participa com a solista en musicals com “Els Miserables” i altres.
Completen el cartell de “La Màgia de la Zarzuela” l’actor i tenor còmic, Nacho Muñoz; el pianista Manuel València, que és el director musical d’aquesta producció i diversos intèrprets del Ballet Estampes de Sarsuela. Manuel València és pianista, compositor i director d’orquestra, valencià, amb una trajectòria de més de 30 anys.

Entrades: 10 €. Preu amb descompte: 8 € per a estudiants, Carnet Jove, menors de 16 anys, jubilats i pensionistes i grups de 10 persones.

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 o en el següent enllaç:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/