El Teatre Municipal de Torrevella acull una programació de primer nivell aquest pròxim cap de setmana. Tres espectacles increïbles que faran al públic torrevejense sentir la màgia, l’ànima de Valle Inclán i divertir-se en una clàssica sarsuela en un cap de setmana replet de cultura.
Comencem el divendres, a les 19.00 hores, amb el Mag Yunke i el seu últim xou de màgia “Origen”. El Mag Yunke, al qual molts espanyols hem començat a conéixer arran de les seues constants aparicions en programes de televisió com “Per art de màgia” i “El Formiguer”, i que ha sigut guardonat com un dels millors mags a nivell mundial, apareixerà en el Teatre Municipal per a sorprendre’ns amb els seus trucs i grans il·lusions que faran al públic passar una experiència única, fins i tot emocionar-se experimentant noves sensacions i recordant quan eren xicotets. Un espectacle de primer nivell per a tota la família.
El dissabte, 17 de juny, a les 19.00 hores, tindrem amb nosaltres a l’actor i dramaturg Rafael Álvarez, més conegut com El Bruixot, per a delectar-nos amb la seua obra L’Ànima de Valle Inclán. Durant el confinament El Bruixot es va inspirar en aquest singular home de vida vibrant per a crear aquesta obra. Ens compta com va alleujar la seua melancolia i com ho va curar de les circumstàncies que estàvem vivint. En paraules del Bruixot: “Vall Inclán és misteriós i extravagant, romàntic i estètic. La seua ànima em commou.”
Cultura Torrevella tanca el cap de setmana amb La Cort de Faraó. Un clàssic de l’obra lírica, interpretada per la Companyia Lírica Alacantina, que tindrà lloc el diumenge, 18 de juny, a les 19.00 hores. Una comèdia musical, divertida, picant i emocionant, que mescla elements d’opereta, sarsuela, revista i fins i tot cuplet, que ha sigut portada al cinema en diverses ocasions, i que agradarà a tots els públics.

PROXIMAMENT A TORREVELLA
D’altra banda, el mes de juliol els més xicotets de la casa no es poden perdre el musical Tadeo Jones: La Taula Esmeralda, en el qual el personatge d’animació més conegut i taquiller del cinema espanyol arribarà en forma de musical per a divertir a tota la família. A més del 17 al 19 de juliol, el Gran Circ Acrobàtic de la Xina, un espectacle únic amb més de 30 artistes sobre l’escenari, la majoria medallistes olímpics i alguns procedents del famós Cirque du Soleil (Circ del Sol) farà una parada a Torrevella per a sorprendre’ns amb les seues impressionants acrobàcies.