La proposta de l’espai cultural Freaks Arts Bar-Gallery d’aquest mes ha sigut l’Agost de Màgia, comptant cada setmana amb Edu Latorre, un dels millors mags del nostre país. És una màgia molt pròxima, sense auditoris, envoltant en cor el seu treball a un metre i mig d’ell on connectes directament amb el seu treball i el seu destacat humor que et fa sentir-te a gust durant tot l’acte.

La màgia en Freaks és un habitual tots els anys a l’estiu però amb Edu Latorre, després de veure-li, ja no tens cap dubte, la màgia és real. La seua activitat és una combinatòria d’activitats interessants amb naips i també amb monedes de 50 ptes. que traspassen, sense més, superfícies dures. Però el seu colofó és inesperat, i és un fix en les seues sessions quan li demana a dues persones del públic que un pense en un número de 4 xifres de gran importància per a ell i a l’altre en el nom d’una persona important en la seua vida. Tots dos ho emplenen en un paper i el deixen en un recipient allunyat del mag. És llavors quan a través d’un procés inexplicable Edu Latorre, a poc a poc, revela aquestes dues qüestions i el públic així com els voluntaris es queden aclaparats perquè, sense possibilitats a priori, ha aconseguit endevinar-lo.

Edu Latorre va començar en la màgia als 18 anys, passant els últims 24 enfront de milers d’espectadors, arribant a sorprendre personalitats com la Princesa Beatriz d’Orleans. Clausura Agost de Màgia dijous que ve 29 d’agost a les 21.30 en Freaks Arts Bar-Gallery i l’entrada és de 8€ amb una consumició inclosa (refresc, cervesa o copa de vi).