Amb aforament limitat i adaptat a les mesures anti-Covid, a l’aire lliure, amb grup familiars separats en taules de quatre espectadors i moltes, moltes ganes de gaudir dels successius matins assolellats que ens està regalant aquest Nadal, dos espectacles han marcat el cap de setmana campellero, celebrats sobre l’escenari alçat al Parc Central. En tots dos casos es tractava de propostes de la regidoria d’esdeveniments que dirigeix Marisa Navarro (PP).

El dissabte va destacar un espectacle màgic-teatral per a tota la família, amb tres il·lusionistes que van deixar bocabadats a tots, especialment als més xicotets de la casa. L’acte va comptar amb l’assistència de les regidores Marisa Navarro i Maricarmen Alemañ, totes dues del PP.

I el diumenge els va tocar el torn als dos tenors, que van cantar al Nadal amb un repertori compost per peces concordes a les dates que va ser molt del grat dels espectadors, en aquesta ocasió principalment adults, entre els quals es trobaven l’alcalde Juanjo Berenguer i els regidors Marisa Navarro i Maricarmen Alemañ (PP), Mercé Pairó (Cs) i Eric Quiles, de Podem.