La regidora de Cultura, Rosa Vidal, ha presentat el Certamen de Minicuadros, que organitza la comparsa Huestes del Cadi en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elda. L’edil ha estat acompanyada per Irene Vidal, directora d’un certamen que, en paraules de l’edil, “compta amb una àmplia trajectòria i que forma part del panorama cultural de la nostra ciutat”.

El certamen, que havia d’haver-se celebrat abans de l’estiu, ha sigut reconvertit en una mostra antològica a conseqüència de la pandèmia. Rosa Vidal ha afirmat que “des de l’Ajuntament no podíem permetre la desaparició d’aquesta mostra i per això hem proposat realitzar una exposició retrospectiva i commemorativa, coincidint amb l’edició número 41 que se celebrava enguany”.

La mostra reunirà els últims anys d’aquest certamen en un espai de la Casa Gran del Jardí de la Música, on es podran guardar tots els protocols de seguretat i higiene. L’exposició, que permetrà comprovar l’evolució del certamen, tindrà lloc en els últims dies de novembre, encara que les dates estan encara per concretar.