El Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, acull des de divendres passat 5 d’abril i fins al dia 30, l’exposició ‘30 països x 30 mirades’. Una selecció de 30 imatges, preses pel fotògraf Vicente Roig Beltrán en diferents viatges, al llarg de més de 70 països i comisariada per José Luis Muñoz Guillén. La mostra està situada en l’Espai Cultural, enfront de la botiga Kiabi, i es pot visitar en l’horari habitual d’obertura del centre comercial, de 10.00 a 22.00 hores.

Amb aquesta iniciativa, l’autor de les imatges pretén transportar als visitants a un viatge que recorre gran part del planeta. Partint des de zones com Abu Dhabi o Bali; passant per l’Índia, Pèrsia, la Xina; i arribant a llocs com Islàndia, Vietnam, Nova York o Costa Rica, entre molts altres. D’aquesta manera L’Aljub es converteix en un aparador de cultures, costums, naturalesa i monuments de 30 països diferents. Una selecció d’imatges en les quals Vicente Roig ha buscat traslladar els sentiments i emocions que el mateix va viure en capturar les fotografies.

Aquest projecte és un dels més importants de la trajectòria del fotògraf, sent el primer que li ha portat a recórrer tants quilòmetres. No obstant això, la seua obra està composta per altres treballs, també de gran recorregut, com és el cas de ‘Pobles d’Alacant’, ‘Identitat i Fronteres’ o ‘Blanc i Negre’. Una carrera fotogràfica que va començar de forma autodidacta, fins que va decidir prendre classes de la mà de José Luis Muñoz, a l’Escola de Fotografia Gada. A pesar que Vicente Roig ve de l’era del rodet, on va desenvolupar gran part de la seua obra, actualment centra el seu treball en la imatge digital, com és el cas de ‘30 països x 30 mirades’.

El Centre Comercial L’Aljub és gestionat per Cushman & Wakefield, líder global en serveis immobiliaris que assessora els seus clients la manera en què la gent treballa, compra i viu.