La temporada de primavera del Teatre Chapí de Villena va arribant a la seua recta final i ho fa amb un espectacle en la plaça del Teatre. Es tracta de la formació KANADIAN que interpretarà el directe del seu disc From Ashes to Stone. La cita és aquest divendres 29 de juny a les 23’00 h.

KANADIAN és un projecte musical format a Villena per Raúl Martínez i Daniel Soriano que en 2014, després d’anys de marxes musicals, decideixen confluir i conjuminar idees amb l’objectiu de compondre música que poguera acollir les diferents influències collides amb el pas del temps. Sense tancar-se en cap estil musical i després del pas dels mesos van ser sorgint una sèrie de cançons fruit de les diferents circumstàncies de vida de tots dos.

Després d’uns anys component i després d’algunes anades i vingudes de diferents músics, finalment, a l’estiu de 2015 s’uneixen al projecte Rodrigo Hernández i Dani Tortosa. La incorporació d’aquests dos membres dóna solidesa rítmica al projecte, consolida la banda i facilita el camí cap a un nou objectiu: compondre i editar un àlbum que continga aquestes cançons.

Fruit d’aqueix treball sorgeix en 2017 el primer àlbum “From Ashes to Stone” gràcies a la participació i el suport de nombrosos mecenes. La resposta del públic ha sigut enormement positiva tant pel que fa a l’àlbum com a la seua interpretació en directe. Justament allí, en el rigorós directe, és on més còmodes se senten els seus membres, portant la seua música a aquelles oïdes inquietes que vulguen gaudir-la.

“From Ashes to Stone” aprofundeix en temàtiques com la resiliència, la autosuperación, la fortalesa, l’afecte o el desamor. A través de les seues cançons podem transitar per diferents paisatges, des de l’energia de concordes distorsionats i veus esquinçades fins a moments instrumentals i més relaxats on hi ha major espai per a la sensibilitat i l’experimentació.

La música de KANADIAN està fortament influenciada pel Rock ‘n’ Roll americà, a ell deu la seua raó de ser. No obstant açò KANADIAN no tem endinsar-se en passatges més experimentals, a través de guitarres acústiques, harmonies vocals o elements del Rock Progressiu, el Heavy Metall o fins i tot el Indie.

Sens dubte un concert per a un públic divers, que agrade d’estar atent als arranjaments, les harmonies vocals, els concordes de guitarra i el so d’algunes de les formacions clàssiques de Rock de les últimes dècades. No et deixarà indiferent.

KANADIAN en concert

Veu i guitarres: Raúl Martínez i Daniel Soriano. Baix: Dani Tortosa. Bateria: Rodrigo Hernández.

Plaza del Teatre Chapí. Accés lliure. Amb servei de cafetería.