Per setè any consecutiu, Pensat i Fet presenta el seu Revetlla, que tindrà lloc al pati d’armes del Castell-Fortalesa. L’entrada, que té un cost de cinc euros, consumició inclosa, pot adquirir-se en els comerços col·laboradors, encara que també podrà comprar-se el mateix 21 de juliol abans d’entrar a l’esdeveniment, fins a esgotar l’aforament, que té una limitació de 900 persones.

DJ Paco Pukas i Michel Rodríguez seran els encarregats de posar-li música a l’esdeveniment, dos experts que ja s’han encarregat d’animar la nit en anys anteriors, però que ara «s’uneixen per fer-ho junts», han dit des de la Comparsa. Com és tradició per a aquesta nit, des de Pensat i Fet proposen que la gent vagi vestida amb roba d’aquells anys, ja sigui amb collarets, perruques o detalls, per crear un millor ambient i que l’experiència sigui única

Els preus, dins de la Revetlla, seran populars, ja que és una festa per a tots, petits i grans, i vol ser accessible, a més de recordar-nos esdeveniments que s’han quedat enrere en el temps, com quan els dissabtes hi havia una revetlla al castell. Yolanda Seva, Alcaldessa de Santa Pola, ha volgut agrair la seva tasca, ja que «sense ells no es podrien realitzar aquests actes«, a més d’elogiar la bona organització que tenen. Des Pensat i Fet animen a tots a acudir a la revetlla, a més de recordar que mai han tingut problemes en els set anys que porten muntant.