Casa Mediterráneo ha publicat la seua programació d’activitats per al mes de setembre. Al llarg de les properes setmanes, l’Antiga Estació de Benalúa acollirà diferents propostes entre les quals tindran especial protagonisme la música i la literatura.

En el capítol musical destaca el concert de la cantant i compositora Carmen París. L’actuació d’aquesta artista que va ser Premi Nacional de Música en 2014 tindrà lloc el dia 8 a les 20.00 hores en el marc del cicle “Dissabtes a casa Mediterrani”. A més, des del dilluns 10 i fins al dissabte 15 tindrà lloc a Oriola el Festival de Guitarra Clàssica, un esdeveniment organitzat per Casa Mediterrani i l’Ajuntament d’Oriola que inclou concerts i classes magistrals de famosos guitarristes com José Luis Martínez, Eduardo Catemario, Ezgi Anil “Paquito”, entre uns altres.

A l’apartat literari, destaca la inauguració i la trobada de la Residència d’Escriptores del Mediterrani, amb la presència de l’escriptora algeriana Houda Darwish i la tunecina Mokthar Amel Ayari. A més, el divendres 28 de setembre tindrà lloc la conferència a càrrec de Javier Moro, Premi Planeta 2011 en el marc del cicle «Escriptors i el Mediterrani» i el dia 21 una nova sessió del programa «Periodistes i el Mediterrani» a càrrec d’Alfonso Armada.

Durant els dies 24, 25 i 26 tindrà lloc la presentació de Casa Mediterrani a Istanbul, una trobada que es desenvoluparà en diferents punts de la ciutat per donar a conèixer la institució a Turquia.

El Cineclub Mediterrani, exhibicions d’arts escèniques o trobades amb responsables del Ministeri d’Exteriors, són unes altres de les propostes que s’inclouen durant el mes de setembre. Tota la programació completa pot consultar-se en www.casa-mediterraneo.es