La música i l’art protagonistes de la 18 edició de les Jornades Hispà Noruegues de l’Alfàs

La música i l’art protagonistes de la 18 edició de les Jornades Hispà Noruegues de l’Alfàs

Aquest divendres la Casa de Cultura va acollir l’edició més breu de la història de les Jornades Hispà Noruegues de l’Alfàs, per la situació creada per la covid-19, però els assistents a una nit tan especial van tindre el privilegi de compartir una vetlada càlida i plena d’emocions, de la mà del pianista, el jove talent ‘Luis Cabello’, que va oferir un magnífic espectacle i va brillar amb llum pròpia en l’escenari.

La 18 edició de les Jornades Hispà Noruegues ha estat condicionada per la situació provocada per la pandèmia del coronavirus, per la qual cosa enguany els actes programats s’han concentrat en un sol dia, reduït per les circumstàncies a un concert i una exposició que sintetitzen la fusió cultural i artística promoguda per aquestes jornades, com ha assenyalat la regidora de Relacions amb Col·lectius i Residents d’Altres Nacionalitats, Martine Mertens, que al costat del regidor de Cultura, Manuel Casado, donaven la benvinguda als presents i connectaven en directe, a través d’internet, amb el músic Erland Dalen, un dels responsables d’organitzar aquestes Jornades Hispà Noruegues amb el suport de l’Ajuntament, qui aprofitava per a enviar una afectuosa salutació, i manifestava la intenció de compartir amb tots la pròxima edició de les Jornades.

Finalitzava la nit amb la inauguració d’una extraordinària exposició col·lectiva, ‘Expotoño’, i que es pot visitar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura, amb obres de Carlos Naos Beltrán, Hans-Petter Fjugstad, Rico i Nuño, i Tove Kvernvik.

Exposición ‘Expotoño’

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X