El regidor de Dinamització Municipal, Javier Martínez, ha anunciat la programació de la plaça coberta de Villena per a aquest primer semestre de 2020 on hi haurà una variada oferta musical per a tots els gustos.

La plaça plurifuncional de Villena tornarà a ser un referent en la programació cultural de la província durant els pròxims mesos d’hivern i primavera. El regidor de Dinamització Municipal ha donat a conéixer les activitats aprovades per la Comissió de la Plaça per a aquest primer semestre de 2020.

El primer gran esdeveniment no es farà esperar i arribarà aquest pròxim dissabte 1 de febrer amb el festival de punk rock ‘Fuck the censorship’. Un esdeveniment que és ja un clàssic a la ciutat organitzat per Patint & Gaudint, empresa responsable dels festivals de música d’agost qui torna a portar més de 12 hores de música en directe amb bandes de la talla de Boikot, El Drogues, Els de Falles o The Baboon Xou, entre altres.

  • https://www.facebook.com/fckcnsrshpfest/

El 15 de febrer arriba el festival remember ‘Retorn al passat’ amb una proposta lúdica i dinàmica que transportarà a la Plaça fins als anys 90. Aquest nou festival portarà a Villena al llegendari Chimo Bayo, deejays de renom com Sany Mataix de Albades, Camañes de Karamelo o Lillo de Dafnis. Els acompanyaran entre altres Double Vision, Sensity World i els tributs a grans bandes com a Xarxa Hot Chilli Peppers, Herois del Silenci o Estopa.

  • https://www.facebook.com/regreso-al-pasado-festival-103247577773764/

El 8 de maig arriba el torn per a Camela qui visitarà Villena després de la publicació en 2019 del seu àlbum ‘Rebobinant’. En ell repassen els seus 25 anys en la música al costat de grans artistes a través de les seues cançons més icòniques de flamenc-pop.

  • https://produartce.com/event/camelavillena/

“Es tracta de posar en valor aquest espai tan especial com és la plaça coberta i oferir una oferta el més plural possible”, ha destacat el regidor qui ha assegurat que “aquesta serà la línia d’actuació a seguir durant la legislatura” en el que a varietat cultural oferida es refereix.

La Plaça a més acollirà el circuit infantil d’educació viària d’abril i maig. En ella els escolars de tota la ciutat podran practicar els seus aprenentatges en educació viària al costat de la Policia Local.