Pedro Mateo González va ser l’encarregat del concert del diumentge. El guitarrista va oferir un magnífic recital ple de matisos. Durant la seua actuació va abordar un difícil programa mostrant una tècnica depurada i una gran maduresa interpretativa. Quasi un centenar de persones van acudir al concert, en el Claustre de San José i van ovacionar a l’intèrpret que va oferir fora de programa la “Cançó de bressol» de Leo Brouwer.

D’altra banda, ahir dilluns van començar en la Universitat CEU Cardenal Herrera els diferents cursos de guitarra del festival. Álvaro Pierri, Pedro Mateo González i Marco Smaili impartiran les seues sessions magistrals el 22 i 23 de juliol; mentre que Pedro Jesús Gómez i Andrea de Vitis els faran del 22 al 26. A més, la guitarrista Margarita Escarpa compartirà els seus coneixements amb els alumnes del dia 23 al 25 de juliol.

El dimarts 23 de juliol, se celebrarà la final del VII Concurs de Música de Cambra. Donarà començament a les 21.00 hores en el Claustre de San José i el públic podrà accedir amb entrada lliure. D’altra banda, el pròxim concert serà el dimecres 24 de juliol, de la mà d’un dels guitarristes contemporanis més destacats, Álvaro Pierri. Serà també en el Claustre de San José a les 21.30 hores i l’entrada tindrà un cost de 10 euros.