La nit en blanc arriba al Museu de la Universitat d’Alacant, demà divendres 20 de juliol, amb dues propostes de teatre i la música soul. La nit començarà a les 20.30 hores, amb l’actriu alacantina Gemma Pascual, que donarà vida al curiós personatge A.R.T.E que habita en els diferents espais del MUA, algú que va nàixer i va créixer amb l’arribada de les exposicions al MUA i que, per mitjà dels artistes que omplen els seus espais d’expressió, ha modelat la seua figura i el seu caràcter. Una dona molt sensible i enèrgica mostrarà, des de la seua tendra adolescència, com l’art contemporani l’esguita a borbolls, i modifica així les diferents emocions per les quals transita. A.R.T.E recorrerà l’exposició Color i les Trobades d’Art Contemporani EAC.

Després de l’actuació teatral, a les 22 hores, la música Soul inundarà el MUA, amb un concert amb veu de Maroca i el cor a cappella de la UA Games of Tones, acompanyats per Benjamí Sun al piano, Gabriel Mireman a la guitarra, el bateria Fernando Alba i Miguel Alsem al contrabaix.

GAME OF TONES

El grup Acapella “Game of Tones” és una agrupació nascuda a la Universitat d’Alacant formada per joves apassionats per la música que versiona i reinventa èxits de tots els temps únicament a través de la veu, i generen així tots els sons, el ritme, la melodia i l’harmonia necessària sense necessitat de cap altre instrument musical. El jove grup Acapella, que es caracteritza per l’estil natural, alegre i desenfadat dels seus membres, té una gran diversitat de veus (amb 5 sopranos, 4 alts, 3 tenors, 2 baixos i 1 beatbox).