Dissabte que ve 5 de febrer, el Teatre Cervantes de Petrer estrenarà la seua nova temporada teatral per als mesos de febrer a maig, entre els plats forts del qual portarà fins al coliseu petrerí a la nominada al Goya com a millor actriu de repartiment, Aitana Sánchez Gijón, o al conegut i televisiu humorista Ángel Martín.

Fernando Portillo, regidor de Cultura ha subratllat que “procurem no parar, continuem apostant per la cultura segura, per continuar oferint una alternativa d’oci que no siga costosa i siga accessible per a totes les veïnes i veïns i ho fem amb una programació variada, pensada tant per als més xicotets com per a altres públics”.

En aqueix sentit, referint-se al preu de les entrades, l’edil ha afegit que continuem amb la nostra “aposta ferma per mantindre tots els espectacles familiars a 3 euros en entrada anticipada, potenciant que siguen molt assequibles per a les famílies” a més de que “per a la resta d’espectacles hem fet importants bonificacions respecte al preu real de l’espectacle que els fan molt competitius si el comparem amb els preus d’altres teatres”.

El dissabte 5 de febrer, a les 19,30, l’obra GANSOS O TODOS DICEN LA VERDAD de la companyia Oniria, amb l’actriu eldense Beatriz Justament, serà l’encarregada d’alçar el teló a la nova programació del Teatre Cervantes.

Per al diumenge 13 de febrer, a les 19.00, s’ha programat una gala de màgia, amb la participació del famós mentalista Toni Bright.

Ja al març, concretament el dia 6 a les 18.00, serà la companyia pinosera Taules Teatre la que pose en escena VIENTOS DEL ESTE, un tribut a Mary Poppins.

El dissabte 12 de març, a les 19.30, serà el moment d’un dels plats forts de la programació, amb la representació teatral de l’obra MALVIVIR, amb Aitana Sánchez Gijón, nominada a un dels Premis Goya, “actriu per a la qual no fa falta presentacions”, en paraules del regidor de cultura.

El dijous 17 de març, a les 21.30, LA VOZ DEL BECARIO, un espectacle de monòlegs al qual donarà continuïtat, el divendres 8 d’abril, també a les 21.30, un altre espectacle de monòlegs a càrrec de l’àmpliament conegut i televisiu humorista, Ángel Martín, amb el seu espectacle “103 nits”.

El dissabte 30 d’abril, a les 20.00, serà el torn d’un nou espectacle de monòlegs, MI GRAN NOCHE DE HUMOR, amb José Luis Calero.

El diumenge 1 de maig, a les 18.00, Dani Miquel es pujarà a l’escenari amb un espectacle musical familiar anomenat DESFEM, entorn del reciclatge.

I es posarà punt i final a la programació dels primers mesos de l’any amb un altre musical familiar, de la companyia Trencadis, LA CLAU MÀGICA, espectacle en valencià. Serà el diumenge 29 de maig a les 18.00 hores.

COMPRA D’ENTRADES

A partir de demà, dimecres 26 de gener, ja es poden adquirir les entrades de manera en línia a través d’entradas.petrer.es. I, a partir de la setmana vinent, també en la taquilla física, els dimarts i dijous de 18.30 a 20.30.

La programació cultural completa, tant dels espectacles programats en el Teatre Cervantes com de la resta d’activitats culturals es pot consultar a través de la web agenda.petrer.es.