Poetry Slam Alacant torna de nou a la càrrega el mes de gener amb la III Edició amb moltes novetats que descobrir per a aquesta ocasió.

Aquest festival es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els i les poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d’emocions. Aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients i interactuar amb les seues votacions segons el que els haja provocat. Quan es travessa aqueixa frontera, a la paraula li ixen ales.

En aquesta ocasió Acento Cultural col·labora amb la gestió i organització de Poetry Eslam Alacant, un projecte que dirigeix la poeta Àgora Reix i Carmen Serrano.

L’edició d’aquest mes ha comptat amb la col·laboració de Clara López Cantos que ha realitzat la il·lustració del cartell. Ella aporta una altra visió més de les coses. Es nodreix de la realitat per a poder crear obra poètica, un joc constant entre la informació trobada i el seu imaginari.

El pròxim dia 14 a les 20 hores els i les poetes participants són: Ángela Salcedo, Carlos Plens, Ithaysa Collado, Noelia G. Sánchez, Juan José Marín, Paperboy Ferrando i Raquel Ferrando i el poeta alacantí convidat és Nelo Curti.

La seu de l’esdeveniment és la Seu Universitària ciutat d’Alacant durant aquest primer semestre que es dividirà en cinc eslams i la final. Les dates per als esdeveniments seran: 14 de gener, 11 de febrer, 11 de març, 22 d’abril, 13 de maig i 10 de juny.

Per a participar com a poeta podràs apuntar-te en la convocatòria accedint a la web dues setmana abans de l’esdeveniment.

Per a l’esdeveniment de febrer s’activarà el 28 de gener a les 12h.

Per a l’esdeveniment de març s’activarà el 25 de febrer a les 12h.

Pels aforaments limitats per la pandèmia l’aforament és molt xicotet i ja està compleo pel que et convidem a accedir a la web per a veure-ho per streaming: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

Et deixem també el link de Poetry Slam Alacant perquè tingues tota la informació:

7 participants, 3 minuts cadascun i el públic decideix la ronda final! 1,2,3… slam!