Dimecres que ve 21 de desembre, la sala d’exposicions temporals del Museu Dámaso Navarro obrirà les seues portes de nou al públic, en aquest cas  per a exhibir part de l’ampli patrimoni litúrgic que alberga la Parròquia de Sant Bartolomé Apostol de Petrer en una exposició que porta per títol “El sagrat fet art”.
Es tracta d’una exposició en la qual han treballat conjuntament el Museu Dámaso Navarro, la Parròquia de Sant Bartolomé Apostol i la Confraria de la Verge del Remei i que va a acompanyada de l’edició d’un llibre-catàleg que recull imatges de tot el patrimoni de la parròquia, coordinat i dissenyat per Aitor Barraquel i Rebeca Martínez de l’empresa Hara Gestió.
L’exposició s’inaugurarà el dimecres 21 a la vesprada. A les 18.00 hores, en el saló parroquial, es presentarà el llibre-catàleg, que es podrà adquirir al preu de 10 €. Una vegada acabada la presentació, s’obriran les portes de l’exposició amb visites en grups de 15-20 persones.
Aquesta serà la quarta exposició temporal que alberga el Museu, des de l’obertura de la sala d’exposicions temporals al març de 2021. L’última mostra que ha acollit el Museu, que va tancar les seues portes el mes de setembre passat, va ser “Guardians de pedra. Els castells d’Alacant”, en la qual, de la mà del MARQ Museu Arqueològic d’Alacant, es mostrava la riquesa monumental de les fortaleses de la província d’Alacant, sumant més de 230 castells, fortificacions, torres, cases-forta etc.
El Museu Dámaso Navarro pot visitar-se de dimarts a diumenge d’11 a 14 hores.

EXPOSICIONS TEMPORALS ANTERIORS MUSEU DÁMASO NAVARRO
L’exposició amb la qual es va inaugurar la sala temporal del Museu Dámaso Navarro va ser “Cuidar, curar, morir. La malaltia llegida en els ossos”, organitzada amb la col·laboració de l’Institut Universitari d’Investigació en Arqueologia i Patrimoni Històric (INAPH).
Posteriorment, de setembre a desembre de 2021, la sala va acollir l’exposició etnogràfica titulada “Treballant la fusta: la fusteria tradicional a Petrer”, una exposició amb fons propis del Museu en reconeixement a tots els fusters tradicionals que han passat per Petrer.